• Call Us +382 69 768 224
Nebojša Šćekić najbolji menadžer u 2018. godini

Nebojša Šćekić najbolji menadžer u 2018. godini

Nebojša Šćekić, predsjednik Slovenačkog poslovnog kluba i izvršni direktor Sava osiguranja najuspješniji menadžer u 2018. godini u velikim preduzećima i akcionarskim društvima

Podgorica, 15. april 2019. godine – Na svečanoj ceremoniji Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM), održanoj u hotelu Hilton u Podgorici, uručene su nagrade najuspješnijim menadžerima i preduzetnicima Crne Gore za 2018. godinu, i to u devet kategorija.

Od pristiglih preko 249 nominacija prihvaćene su 82 kandidature, a Upravni odbor je usvojio prijedlog stručnog žirija za dvanaest laureata.

Najuspješniji Menadžeri u velikim preduzećima i akcionarskim društvima su Nebojša Šćekić, predsjednik Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori i izvršni direktor Sava osiguranja i Žarko Radulović, suvlasnik Montenegro Stars Hotel Group.

Prilikom obraćanja, Nebojša Šćekić je pozdravio sve prisutne, čestitao je AMM na odličnoj organizaciji događaja, zahvalio se svima koji su ga predložili za dobitnika ove prestižne nagrade. Takođe, zahvalio se i žiriju koji je prepoznao njegov rad, ali i rad njegovog tima, kao dovoljno dobar da bude jedan od dobitnika.

Preduzetnici godine su Tomislav Čelebić, predsjednik Odbora direktora kompanije Čelebić i Blagota Radović predsjednik Odbora direktora kompanije Zetagradnje.

Menadžer godine u kategoriji srednjih preduzeća je Milutin Đuranović, komercijalni direktor i osnivač kompanije Šimšić Montmilk.

U kategoriji malih preduzeća izabran je Ivica Tatar, suosnivač i Strategy Lead kompanije Logate.

Menadžer godine u mikro preduzećima za 2018. godinu je Zoran Vukčević, izvršni direktor Kuće mode i ljepote Zoran. Za mladog menadžera godineproglašen je Nikola Kovačević, izvršni direktor kompanije Mezon.

Projekt menadžer godine je Vladimir Vulić, programski direktor konferencije Spark.me.

Titula najuspješnije menadžerke u javnim institucijama, ustanovama i lokalnim upravama pripala je Svetlani Vuković, direktorici Uprave za kadrove CG.

Nagrade za životno djelo Asocijacije menadžera Crne Gore dodijeljene su Slavku Drljeviću i Vladimiru M. Vukmiroviću.

Na svečanosti su takođe uručena specijalna priznanja: specijalno priznanje za doprinos menadžmentu i preduzetništvu u 2018. godini – Ranku Jovoviću, osnivaču i izvršnom direktoru kompanije Comp Comerc i specijalno priznanje za doprinos u oblasti digitalizacije Crne Gore – Digitalni lider – Vladanu Tabašu, generalnom direktoru kompanije Čikom.

Najiskrenije čestitamo svim laureatima na zasluženim prestižnim nagradama!

Foto galerija

Comments are closed.