• Call Us +382 69 768 224
Posjeta ambasadi Republike Slovenije i sjednica Upravnog i Nadzornog odbora

Posjeta ambasadi Republike Slovenije i sjednica Upravnog i Nadzornog odbora

Drugo redovno zasijedanje Upravnog i Nadzornog odbora Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori održano je 09.09.2019. godine, u prostorijama Ambasade Republike Slovenije, u Podgorici.

Drugu redovnu sjednicu UO i NO Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori otvorio je Ambasador Republike Slovenije u Crnoj Gori, Njegova Ekselencija Gregor Presker.

Nj.E. poželio je dobrodošlicu u Ambasadu predstavnicima Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori i najavio dalju podršku Ambasade SPK-u, visoko cijeneći dosadašnja dostignuća Kluba. Njegova Ekselencija Ambasador je iskazao zadovoljstvo odličnim odnosima dvije države, koji nisu samo partnerski, već i prijateljski.

Ambasador Presker je istakao da su za članove Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori, vrata Ambasade uvijek otvorena, a sve u cilju što uspješnije partnerske i ekonomske saradnje slovenačkih i crnogorskih kompanija.

Predsjednik Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori, gospodin Nebojša Šćekić, zahvalio je Njegovoj Ekselenciji na pozivu i gostoprimstvu u Ambasadi i istakao da je Klub od svog osnivanja, uvijek imao jaku podršku Ambasade. Predsjednik Kluba je u ime svih prisutnih izrazio zadovoljstvo najavljenom spremnošću Ambasade da nastavi da podržava aktivnosti Slovenačkog poslovnog kluba.

Razgovori Nj.E. Ambasadora i članova Upravnog i Nadzornog odbora Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori nastavljeni su na koktelu, u organizaciji Ambasade Republike Slovenije. Prisutni članovi odbora su u prijatnoj i neformalnoj atmosferi organizovanog koktela imali prilike da se bolje upoznaju sa Ambasadorom Preskerom i predstave poslovanje svojih kompanija.

Comments are closed.