• Call Us +382 69 768 224
Održana prva redovna Sjednica Skupštine SPK i novogodišnji koktel Ambasade Republike Slovenije u Crnoj Gori i Slovenačkog Poslovnog Kluba u Crnoj Gori

Održana prva redovna Sjednica Skupštine SPK i novogodišnji koktel Ambasade Republike Slovenije u Crnoj Gori i Slovenačkog Poslovnog Kluba u Crnoj Gori

Slovenački poslovni klub u Crnoj Gori  održao je  prvu redovnu Sjednicu Skupštine kluba 15.12.2021. godine u Hotelu Hilton.

Na prvoj redovnoj Sjednici Skupštine Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori predstavljeni su rezultati poslovanja za 2020. i 2021. godinu kao i finansijski izvještaj za 2020. Godinu, koji je jednoglasno usvojen, a glasanjem predstavnika kompanija članica izabrani su novi članova Upravnog odbora, gdin Andrej Cergolj, novi izvršni direktor kompanije “Zetatrans” i  gdin Tadej Zorjan, novi Izvršni direktor kompanije “Petrol Crna Gora”.

 Ambasada Republike Slovenije i Slovenački poslovni klub u Crnoj Gori su, nakon završetka redovne Sjednice Skupštine kluba, upriličili  Novogodišnji koktel za sve članove, prijatelje i poslovni saradnike.

Novogodišnjem koktelu prisustvovao je Ambasador Republike Slovenije u Crnoj Gori, NJ.E.Gregor Presker.

Gdin Presker je pozdravio sve prisutne i izrazio veliko zadovoljstvo i zahvalnost kompanijma, poslovnim saradnicima i prijateljima Ambasade Republike Slovenije I Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori, na saradnj , u ovoj iza nas još jednoj teškoj godini, pogođenoj pandemijom virusa Covid 19.

Takođe se zahvalio svim prisutnima na predusretljivosti, volji i odzivu da finansijski pomognu ovogodišnji Diplomatski bazar u Podgorici.

Nj.E. je poželio svim prisutnima Sretne Božićne i Novogodišnji praznike.

Prisutne je takođe pozdravio Predsjednik kluba i Izvršni direktor Lovćen osiguranja Gdin Matjaž Božič, izrazivši veliko zadovoljstvo  što su se  članovi kluba i  poslovni saradnici  okupili u velikom broju i istakao veliku radost porastom broja članova u Kluba.

Takođe je poželio svim prisutnima sretnu Novu Godinu i predstojeće praznike.

Comments are closed.