• Call Us +382 69 768 224
Održana redovna sjednica i svečani novogodišnji koktel

Održana redovna sjednica i svečani novogodišnji koktel

Slovenački poslovni klub u Crnoj Gori održao je prvu redovnu Sjednicu Upravnog odbora i Skupštine u Crnoj Gori, i u saradnji sa Ambasadom Republike Slovenije održao Svečani Novogodišnji koktel u konobi Avlija u Podgorici 06.12.2022 godine.

Na prvoj redovnoj sjednici Skupštine kluba predstavljen je Finansijski izvještaj za 2021. godinu koji je jednoglasno usvojen, izvještaj o radu za 2022 godinu i plan rada kluba za 2023 godinu. Na predlog Upravnog odbor a glasanjem predstavnika kompanija članica, izabran je novi član Nadzornog Odbora Gdin Borut Valenčič Ekonomski savjetnik u Ambasadi Republike Slovenije u Crnoj Gori i novi član Upravnog Odbora Gdin Marko Čelebič Izvršni pomoćnik člana Upravnog odbora CMO i Direktor Sektora poslovanja sa pravnim licima u NLB Montenegro banci.

Na Skupštini kluba razmatrane su nove ideje za unapređenje rada kluba i što bolju konekciju između slovenačkih i crnogorskih kompanija. U skladu sa važećim zakonom, klub se može pohvaliti da je od decembra mjeseca ove godine započeo sa primjenom elektronske fiskalizacije.

Ambasada Republike Slovenije i Slovenački poslovni klub u Crnoj Gori su, nakon završetka redovne sjednice UO i Skupštine kluba upriličili su Novogodišnji koktel za sve članova prijatelje i poslovni saradnike. Ambasador Republike Slovenije NJ.E. gdin Gregor Presker je pozdravio sve prisutne i izrazio veliko zadovoljstvo i zahvalnost kompanijama, poslovnim saradnicima i prijateljima Ambasade Republike Slovenije I Slovenačkog poslovnog kluba na ovogodišnjoj sardnji. Zahvalio se i svim donatorima koji su pomogli da se i ove godine uspješno održi Dipolomatski bazar u Podgorici. Pozdravio je i Gdina Aleksandra Damjanovića, ministra Finasija u Vladi Crne Gore i zahvalio se na korisnoj saradnji koju je ministar imao sa članicama SPK-a na panel diskusiji održanoj u julu mjesecu ove godine. Predsjednik kluba gdin Matjaž Božič, poželio je dobrodošlicu svim prisutnima,izrazio veliko zadovoljstvo što klub broji veliki broj članica kako slovenačkih tako i crnogorskih kompanija. Naveo je da će klub zadržati trend u porastu broja članica i najavio veći broj aktivnosti u 2023 godini. Takođe je poželio svim prisutnima sretne Božićne I Novogodišnje praznike.

Pogledajte Galeriju fotografija sa ovog događaja:

Comments are closed.